Start a new topic

FMC110 + KC705

Good day to you.
Got an issue when trying to work with FMC110 card on KC705 board.
KC705 tested witj reference designes and worked normally.
Software and drivers installed without errors.
FMC110 card connected to HPC slot and to PC with the ethernet cable.


Loaded design  250_kc705_fmc110.bit  to the K7 FPGA on board from the directory C:\Program Files (x86)\4dsp\Common\Firmware\Recovery\250_kc705_fmc110\ with a JTAG.


but 4FM GUI show error "no device found"
Tryed another application - 4FM FMC Analyzer and again got error
[img width=640 height=312]http://i020.radikal.ru/1403/82/d4c9c0ce06bf.jpg[/img]


Inspection with Oscilloscope shows that not all CLK from AD9517 generated correctly. (For example, no clk to the FPGA on mainboard via FMC connector pins H4, H5, etc).


Looks like an issue with CPLD to me.




This topic is being closed because the issue is considered as resolved by 4DSP. Feel free to create a new topic for any further inquiries.
[quote author=arnaudNL link=topic=2790.msg14764#msg14764 date=1395224883]
In order to use an FMC110 on a KC705 you need the FMC700 (source [url=http://www.4dsp.com/FMC110.php]http://www.4dsp.com/FMC110.php[/url], Xilinx kit compatibility table.
[/quote]
Thanks for information, Arnaud!
I guess this is all for this topic, but maybe you can answer several questions in a Private Support part of forum.
http://www.4dsp.com/forum/index.php/topic,2791.0.html
Dobrej Den,


In order to use an FMC110 on a KC705 you need the FMC700 (source http://www.4dsp.com/FMC110.php, Xilinx kit compatibility table.


This is because the HPC connector on KC705 is not fully connected to the FPGA. 4DSP created a module connecting on both LPC and HPC connector on KC705 providing a full blown HPC site and then the reference design can be used.


Best Regards,
Arnaud